page header image

Termeni şi condiţii

Termeni si conditii utilizare site

Prin acceptarea termenilor si conditiilor iti exprimi acordul de porocesare a datelor.

 • Primirea de emailuri promotionale si continut educativ. (Te poti dezabona oricand).
 • Adaugarea numarului tau de telefon in grupul de whatsapp (Daca alegi asta. Poti iesi oricand din grup).
 • Deasemenea iti aducem la cunostint ca numarul tau de telefon va fi vizibil celorlalti participanti din grup.

Cuprins:

1. Precizari cadru si definitii
2. Date de contact
3. Informatii personale si confidentialitate
4. Continutul site-ului si dreptul de proprietate
5. Comunicarea utilizatorului cu site-ul
6. Politica antispam
7. Politica coockie
8. Limitarea raspunderii
9. Utilizarea si plata serviciilor
10. Legea aplicabila
11.Contract prestari servicii de coaching (citeste asta daca urmeaza sa lucram impreuna)

 

1. Precizari cadru si definții

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a siteului www.brilliantevolution.ro

Pentru o mai buna claritate a Termenilor si a Conditiilor:
“Site” inseamna in continuare site-urile de internet
“Administrator”– persoana sau echipa care se ocupa cu administrarea site-ului,
“Serviciul” inseamna orice serviciu oferit pe Site, si / sau orice modul sau componenta a acestuia;
“Utilizatorul” inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciul
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Prin inscrierea la orice curs publicat le acceptati si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile parcurse, devenind Parte a acestui Acord.

Daca NU sunteti de acord cu Termenii si Conditiile aici mentionate, refuzati sa deveniti parte a acestui Acord. In acest caz, alegeti sa NU utilizati serviciile disponibile pe site.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

2. Datele noastre de contact

SC MIND INDUSTY SRL, J8/3195/2019, RO41794944, Ale. MIMOZEI Nr. 10 bl. 76 sc. A ap. 18 Brasov, Brasov (contact emil_gherca@yahoo.ro, 0743807469)

3. Informatii Personale si Confidentialitate.

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. pentru intocmirea Facturii fiscale si inscrierea la newsletter au caracter confidential si sunt utilizate cu respectarea Legii 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica, si/sau furnizare bunuri si servicii.

Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Administratorului site-ului si nici nu vor fi stocate de catre acest site sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

4.Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise.

Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise la adresa: emil_gherca@yahoo.ro sau prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina de Contact a Site-ului.

Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si reprezinta continutul Site-ului.

Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si / sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.
Orice persoana care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze exclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau posteaza pe Site.

Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

5. Comunicarea Utilizatorului cu Site-ul

Asteptam comentariile dumneavoastra pentru site.

Cu toate acestea, nu vom revizui sau lua in considerare orice observatii sau sugestii nesolicitate pentru subiecte la seminariile noastre sau pentru produsele noastre.

Speram ca veti intelege ca aceasta politica este destinata pentru a evita posibilitatea unor neintelegeri viitoare in cazul in care ideile dezvoltate de catre personalul nostru ar putea parea a fi similare cu ideile prezentate de dvs.

In consecinta, va rugam sa nu ne trimiteti orice idei originale creative, sugestii sau materiale. In cazul in care, in ciuda solicitarii noastre, ne veti trimite orice idee, sugestie sau material acesta devine proprietatea noastra.

In cazul in care ne trimiti ceva si este nesolicitat, vom detine in exclusivitate toate drepturile la nivel international, si vom avea dreptul sa utilizam in mod liber, pentru orice scop, fara compensare sau notificarea furnizorului.

Nu este permisa utilizarea discutiilor intr-o maniera comerciala pentru utilizatorii site-ului.
Este interzisa postarea materialelor care solicita fonduri, sau care fac publicitate sau solicita bunuri sau servicii.

Este interzisa postarea de materiale cunoscute a fi false.

Noi nu suntem responsabili pentru materialele postate de catre utilizatori care sunt calomnioase, obscene, invadeaza viata privata, incalca drepturile de autor sau marca comerciala.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau elimina mesaje sau alte materiale pe care le considerarem ca sunt inacceptabile, ofensatore, abuzive, defaimatore, obscene, vechi, sau altfel.

Ne rezervam de asemenea dreptul de a edita materiale din orice alt motiv.
Indiferent daca vom modifica sau elimina astfel de materiale, utilizatorii raman singurii responsabili pentru continutul mesajelor lor sau postari.

Nu este nici o despagubire pentru orice materiale pe care il postati pe site-uri.

6. Politica AntiSpam

Confidentialitatea datelor private Administratorul Site-ului nu va divulga, vinde sau inchiria informatii personale ale utilizatorilor, decat in cazul in care cererea se face de o instanta de judecata, in conditiile legii. Toate informatiile colectate sunt utilizate doar in scopul de a facilita comunicarea cu utilizatorul.

Fiecare e-mail trimis contine un link de dezabonare, acesta fiind o cale automata de a nu mai primi mesaje de la noi. Fiecare cerere de dezabonare se proceseaza imediat.

Angajamentul nostru este impotriva trimiterii de spam.

Definitia termenului de spam (conform Mail Abuse Prevention System)

Un mesaj electronic este considerat spam daca:

1) datele de identitate ale destinatarului precum si continutul sunt irelevante, pentru ca mesajul este in mod egal aplicabil mai multor potentiali beneficiari,
2) beneficiarul nu a acordat verificabil deliberat, explicit si irevocabil permisiunea ca acestea sa fie trimise,
3) transmiterea si receptionarea mesajului de catre destinatar se face pentru a da un beneficiu disproportionat expeditorului.

De asemenea, cosideram spam orice mesaj ilicit si ilegal.

7. Politica cookie

Acest site folosește o serie de cookie-uri pentru a oferi vizitatorilor o experiență mai bună atunci când navighează pe site, precum și pentru a oferi servicii adaptate nevoilor și intereselor vizitatorilor.

Cookie-urile oferă proprietarilor site-ului un feedback important privind modul în care vizitatorii navighează pe site-urile web, astfel încât aceste site-uri web să fie mai eficiente și mai accesibile.

1. Ce este un „cookie”?
Un „cookie de internet” (cunoscut și sub numele de „cookie de browser”, „cookie HTTP” sau pur și simplu „cookie”) este un fișier cu dimensiuni mici, format din litere și numere care vor fi stocate pe computerul utilizatorului, de unde este accesat internetul.

Un cookie este format din două părți: numele și conținutul (sau valoarea).

Mai mult decât atât, durata de viață a unui cookie este limitată. Din punct de vedere tehnic, numai serverul web care a trimis cookie-ul poate accesa din nou atunci când utilizatorul revine la site-ul asociat cu un astfel de server web.

Cookie-urile în sine nu necesită date personale pentru a fi utilizate și, în majoritatea cazurilor, nu identifică utilizatorii de internet.

2. Categorii de „cookie”
Există două categorii principale de cookie-uri.

– Cookie-urile pentru sesiuni sunt create temporar în subfolderul browserului dvs. în timp ce vizitați un site Web. După ce părăsiți site-ul web, cookie-ul sesiunii este șters.
– Fișierele cookie persistente rămân în subfolderul browserului dvs. și sunt activate din nou după ce vizitați site-ul web care a creat respectivul fișier cookie.

Un cookie persistent rămâne în subfolderul browser-ului pentru perioada setată în fișierul cookie-ului.

3. Care este durata de viață a unui cookie?
Durata de viață a unui fișier cookie poate varia în mod semnificativ, în funcție de scopul pentru care este plasat. După cum s-a menționat mai sus, unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (cookie-uri de sesiune) și nu se păstrează după ce utilizatorul părăsește site-ul web, în timp ce alte cookie-uri sunt păstrate și reutilizate de fiecare dată când utilizatorul revine pe site-ul respectiv. Cu toate acestea, fișierele cookie pot fi șterse de un utilizator în orice moment prin setările browserului.

4. Ce sunt cookie-urile terță parte?
Conținuturile de conținut de pe anumite site-uri pot fi furnizate prin terțe părți / furnizori (de exemplu, un videoclip). Astfel de terțe părți pot plasa aceste cookie-uri pe site-ul web (numite „fișiere cookie terță parte”, deoarece acestea nu sunt plasate de către proprietarul site-ului). Furnizorii terți trebuie, de asemenea, să respecte reglementările legale în vigoare și politicile de confidențialitate ale proprietarului site-ului web.

5. Ce cookie-uri folosește acest site?
Site-ul nostru utilizează următoarele tipuri de fișiere cookie:
Cookie-uri YouTube
Pe pagina de pornire a site-ului web, a fost postat un videoclip prin intermediul canalului securizat YouTube. Fișierele cookie sunt instalate numai pe computerul dvs. numai când redați acest videoclip.

Cookie-uri Google Analytics
Aceste cookie-uri oferă informații anonime / agregate despre locul vizitat și comportamentul pe site. Acestea monitorizează modul în care vizitatorii navighează prin site și modul în care au ajuns la el. Acest lucru este folosit pentru a analiza cifrele totale (nu individuale) despre tipurile de conținut pe care le folosesc cei mai mulți utilizatori sau despre ce ar putea reprezenta o problemă pentru navigarea pe site.

Cookie-uri Google AdWords
Aceste cookie-uri ne ajută să gestionăm mai bine site-ul nostru prin analizarea comportamentului vizitatorilor noștri online. De exemplu, aceste cookie-uri pot urmări conversiile de la anumite linkuri de pe site. Astfel, un cookie poate fi generat în computerul unei persoane atunci când face clic pe un anumit link dintr-un anunț. Aceste date sunt valoroase pentru noi, deoarece ne permit să ajungem mai bine la public și ne arată cum să oferim vizitatorilor noștri conținut mai relevant.

6. Adaptați setările browserului la cookie-uri
Dacă sunteți singura persoană care utilizează computerul, puteți stabili termene lungi de expirare pentru istoricul navigării. Dacă partajați computerul, vă recomandăm să setați browserul să șteargă datele de navigare de fiecare dată când închideți browserul.

7. Cum pot opri cookie-urile?
Majoritatea browserelor de internet sunt configurate inițial pentru a accepta automat cookie-urile. Utilizatorii își pot configura browserul pentru a respinge toate fișierele cookie sau pentru a alerta utilizatorul atunci când modulele cookie sunt trimise către dispozitiv.

Este important să rețineți că dezactivarea sau refuzul de a accepta cookie-urile pot face anumite secțiuni dificil de vizualizat și de utilizat.Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări pot fi găsite de obicei în secțiunile „opțiuni” sau în „preferințe” din setările browserului.

Pentru a înțelege aceste setări, utilizați opțiunea „ajutor” din setările browserului.
Pentru informații suplimentare vizitați www.aboutcookies.org sau www.allaboutcookies.org.

8. Limitarea raspunderii

Atunci cand site-ul nostru abordeaza aspectele financiare in clipuri video, articole sau alt continut, am depus toate eforturile pentru a ne asigura ca programele noastre au capacitatea de a va ajuta sa va imbunatati viata dvs. sau de a va ajuta sa va dezvoltati afacerea.

Cu toate acestea, nu exista nici o garantie ca veti obtine un rezultat sau castiga bani folosind oricare dintre ideile noastre, instrumente, strategii sau recomandari, iar noi nu pretindem ca va veti imbogati instantaneu pe Site-ul nostru. Nimic de pe Site-ul nostru nu este promisiune sau garantie de castiguri.

Nivelul dvs. de succes in atingerea rezultatelor similare depinde de o serie de factori, inclusiv de calificare, cunostintele, capacitate, dedicare, pricepere la afaceri, de retea, si situatia financiara, pentru a numi doar cateva. Deoarece acesti factori difera in functie de indivizi, nu putem si nu garantam succesul, nivelul venitului, sau capacitatea de a castiga venituri.

Sunteti singurul responsabil pentru actiunile dumneavoastra si rezultatele in viata si afaceri.

Orice declaratii anticipative prezentate pe Site-urile noastre sunt pur si simplu opinia noastra si, prin urmare, nu sunt garantii sau promisiuni pentru performanta reala.

Ar trebui sa fie clar pentru Dvs. ca prin lege nu facem nicio garantie ca veti obtine nici un rezultat din ideile noastre sau modele prezentate pe site-urile noastre, iar noi nu oferim consiliere juridica profesionala, medicala, psihologica sau financiara.

Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul, de orice fel, al Site-ului, sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori.

Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nici o situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nici o pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe raspunderea lor.

In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere cu privire la orice informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv dar nu numai, cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile, sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si nici un alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

In cazurile de forta majora Administratorul Site-ului si / sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere.

Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si / sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

Sub nici o forma, inclusiv dar nu limitat la neglijenta, noi sau oricare dintre licentiatorii nostri sau dintre furnizori nu vom fi raspunzatori pentru orice daune speciale sau indirecte care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza, materialele sau informatiile de pe Site-uri, sau orice produse sau servicii furnizate in conformitate cu site-urile, chiar daca a fost informat de posibilitatea unor astfel de daune.

Legea aplicabila nu poate permite limitarea sau excluderea de raspundere sau daune incidentale sau de consecinta (inclusiv, dar fara a se limita la, date pierdute), astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea sa nu vi se aplice.

Nu vom fi raspunzatori nici noi, nici licentiatorii nostri sau furnizorii pentru toate daunele, pierderile si, cauze de actiune (fie in contract, prejudiciu, sau altfel) care depasesc suma platita de catre dumneavoastra la noi, daca este cazul, pentru accesarea site-urilor.

In niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata pentru dumneavoastra in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a oricarei consiliere, produse sau servicii pe care le primiti de la un vorbitor invitat pe Site-urile noastre sau la unul dintre evenimentele noastre.

De asemenea nu suntem responsabili sau raspunzatori pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de catre invitatii nostri in legatura cu afisarea lor a fotografiilor, numelui, sau biografiei scrise pe Site-urile noastre sau in materialele noastre de marketing.

Oferim doar sfaturi educationale Informatiile continute in site sau puse la dispozitie prin intermediul site-uri (inclusiv, dar nu limitat la informatiile continute in mesaj, in fisiere de text, sau in chat-uri) nu sunt exhaustive si nu pot substitui serviciile profesionistilor instruiti in orice domeniu, inclusiv, dar nu limitat la, aspectele financiare, medicale, psihologice, juridice etc.
Noi si licentiatorii sau furnizorii nostri nu facem nici o declaratie sau garantie cu privire la orice informatie, actiune, sau aplicarea de solutii ca urmare a informatiilor oferite sau furnizate in cadrul sau prin intermediul Site-ului.

Nici noi, nici partenerii nostri, sau oricare din partenerii nostri afiliati, nu va fi raspunzator pentru orice daune directe, indirecte, speciale, exemplare sau de alta natura care ar putea sa rezulte, inclusiv, indiferent ca sunt pierderi economice sau educationale.

Sunteti singurul responsabil si raspunzator pentru deciziile, actiunile si rezultatele in viata, si prin utilizarea de catre dvs. a siteurilor, sunteti de acord si raspunzator pentru orice astfel de decizii, actiuni sau rezultate, in orice moment, in orice imprejurare.

Noi nu detinem nici o responsabilitate pentru continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale puse la dispozitie prin orice alt site, inclusiv cele pe care le legati. In niciun caz nu vom fi responsabili sau raspunzatori, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau deteriorare, care este cauzata sau presupusa a fi fost cauzata in legatura cu utilizarea de orice continut, bunuri sau servicii disponibile pe orice alt site.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris.

Ne rezervam dreptul de a anula orice autorizatie acordata pentru conectarea la site-urile noastre, si de a solicita incetarea unei astfel de conexiuni oricarui site, in orice moment.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului.
Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului.

In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

9. Utilizarea si plata Serviciilor

Site-ul este adresat adultilor cu varsta peste 18 ani si nu vom colecta cu buna stiinta informatii personale de identificare de la tinerii sau copiii sub 18 ani.

Va recomandam cu tarie ca parintii sa participe la explorarea copiilor lor pe internet si alte servicii on-line si de a folosi comenzile parentale ale browser-ului lor pentru a limita domeniile de Internet la care copiii lor au acces. Am putea, dupa bunul nostru plac, cere utilizatorilor sub 18 ani sa obtina consimtamantul unui parinte sau tutore pentru a vizualiza un anumit continut.

Sunteti de acord sa respectati orice astfel de restrictii, si sa nu ajutati pe nimeni sa evite aceste restrictii. Continut matur Pe site-urile noastre, vom discuta ocazional despre subiecte mature si expresii lingvistice legate de cresterea personala si profesionala. Utilizatorii care nu se simt confortabil cu astfel de subiecte sau expresii lingvistice nu ar trebui sa foloseasca Site-urile noastre.

Serviciile sunt accesibile oricarei persoane care a implint varsta de 16 ani si care a achitat contravaloarea lor. Dvs. sunteti singurul responsabil de acuratetea datelor furnizate, de faptul ca aveti 16 ani impliniti si ca sunteti competent si capabil sa respectati acest Acord.

Inregistrarea presupune furnizarea unor date complete si reale, necesare intocmirii Facturii proforme, Facturii finale și deschiderii contului de trening (daca este cazul).

Utilizarea Serviciilor si Continutului se face doar cu respectarea legilor aplicabile si termenilor / conditiilor mentionate in prezentul Acord.

Exceptand situatiile in care obtineti acordul scris al nostru, este strict interzis:
a) sa publicati, reproduceti, reformulati, multiplicati, distribuiti catre o terta parte Continutul sau parti din Continut;
b) sa utilizati Serviciile si Continutul in alte scopuri decat pentru instruirea Dvs. personala;
c) sa permiteti altei persoane utilizarea serviciilor si Continutului prin accesarea contului dvs.
d) sa dezactivati masurile de securitate ce protejeaza Serviciile / Continutul;
e) sa utilizati Serviciile intr-o maniera care ameninta integritatea, performanta sau disponibilitatea acestora;
f) sa stergeti, eliminati ori sa ascundeti insemnele privind dreptul de proprietate din orice sectiune a Serviciilor si Continutului;

Serviciile de training, coaching, mentoring, supervizare si altele, pot fi accesate contra cost.

Confirmarea platii conduce acordarea accesului la Serviciul respectiv.

Odata plata efectuata si accesul acordat, vanzarea se considera incheiata.

Banii achitati nu se restituie in caz de denuntare unilaterala a contractului de catre Utilizator.

10. Legea aplicabila

Litigii Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare.

Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a Administratorului site-ul.

11. Contract prestari servicii de coaching.

(Valabil doar pt. aceia care urmeaza sa lucreze cu mine.)

CONTRACT DE PRESTARI SERVICII de COACHING  NR. ………………/……………………

ART.1 – PARTILE CONTRACTANTE
 • MIND INDUSTRY cu sediul in BRAȘOV Ale. Mimozei nr. 10 bl. 76 sc. A ap. 18 inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J8/3195/2019, CIF 41794944, titulara a contului IBAN RO12BTRLEURCRT0526667801. deschis la BANCA TRANSILVANIA reprezentata legal prin EMIL GHERCĂ, avand functia de ADMINISTRATOR, in calitate de PRESTATOR,

si

 • ________ ________________legitimat cu C.I. seria__nr._______, eliberata de ____________ la data de ________, CNP______________, cu domiciliu în____________________________________, județul __________ in calitate de BENEFICIAR,

au convenit sa incheie prezentul contract de prestari servicii, in urmatoarele conditii:

ART.2 – OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul contractului il constituie oferirea de servicii de coaching – conform descrierii din Anexa 1 de către PRESTATOR.

ART.3 – DURATA CONTRACTULUI

Contractul se incheie pe o perioada determinata de ________ luni/zile cu incepere de la data semnarii lui de catre ambele parti.

ART.4 – OBLIGATIILE PARTILOR:

Obligatiile PRESTATORULUI

 • Sa ofere serviciile solicitate in cele mai bune conditii, conform anexei 2
 • Sa respecte confidentialitatea si termenele de realizare ale contractului
 • Sa verifice prezenţa la programul de coaching;

Obligatiile BENEFICIARULUI:

 • Sa achite pretul serviciilor contractate
 • Sa participe la toate orele de instruire si coaching
 • Să ia la cunostinta termenii si conditiile (ANEXA 2)
ART.5 – PRETUL CONTRACTULUI. PLATA.

Plata se va efectua astfel:

 • La semnarea contractului se achita suma de 100€, 250€, 500€, 1000€ in functie de programul ales.
 • Termenul de achitare al sumelor mentionate anterior este de 5 (cinci) zile calendaristice de la data emiterii facturii, care se emite în EURO sau RON (la cursul BNR din data emiterii facturii)
 • Factura fiscala se va emite la momentul primirii acceptului din partea beneficiarului.

Plata se va efectua în avans in contul PRESTATORULUI de mai jos:

(Banca: BT BANCA TRANSIVANIA sucursala BRAȘOV, cont EURO nr. IBAN RO12BTRLEURCRT0526667801 Sau cont LEI nr. IBAN RO62BTRLRONCRT0526667801

 • Depasirea termenelor de plata atrage calcularea de penalitati de 0,1%/zi intarziere. In cazul neachitarii la timp a taxelor sau in cazul retragerii de la program, Prestatorul este absolvit de obligatia acordarii serviciilor de instruire.
ART.6 – INCETAREA SI REZILIEREA CONTRACTULUI

Incetarea şi rezilierea contractului intervine:

 • La expirarea duratei prevazută la art.3 si cf. Anexei 1.
 • In cazurile de forţa majora care constau in orice situatii sau evenimente imprevizibile si independente de vointa partilor contractante, ceea ce face ca indeplinirea obligatiilor contractuale sa se amane cu durata de persistenta a situatiei sau a evenimentului considerat ca atare, ca de exemplu: accidente soldate cu handicap psiho-motor, deces sau catastrofe naturale.
ART.7- DISPOZITII FINALE

7.1.    Părţile declara ca intre ele nu a mai intervenit nicio alta intelegere si ca prezentul contract este singurul intervenit intre PRESTATOR şi BENEFICIAR.

7.2.    Orice alte acorduri ulterioare, indiferent că sunt în forma orala sau scrisa, nu produc nici un fel de efecte juridice intre parti dexat dacă ele sunt incluse intr-un act aditional la prezentul contract.

7.3.   Eventualele litigii intre parti se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul cand aceasta alternative esueaza,ele vor fi solutionate de catre instanta competenta.

7.4.      Odata cu semnarea prezentului contract, beneficiarul declara ca a luat la cunostinta continutul acestuia.

 

 

ANEXA 1 LA

CONTRACT PRESTARI SERVICII DE COACHING

Descriere servicii de coaching

Relatia de coaching si termeni generali

Coaching

Coaching-ul s-a demonstrat a avea rezultate semnificative in urmatoarele conditii:

 • Existenta dorintei de schimbare;
 • Existenta unui interval intre situatia actuala a clientului si nivelul la care vrea sa ajunga;
 • Dorinta/bunavointa de a intreprinde actiuni pentru atingerea obiectivelor.

Cu aceste elemente prezente, Clientul isi poate imbunatatii rezultatele, isi poate creste eficienta personala, isi poate demara un proiect, isi poate corecta cursul, poate face o schimbare vocationala sau poate creea o viata personala si un mediu de lucru satisfacator si de succes.

Partile contractului sunt:

 • Prestatorul care are specializare in coaching, este COACH
 • Beneficiarul care este PLATITORUL acestui proiect de coaching
 • CLIENTUL/Clientii care se regasesc punctual in anexa 2, sunt persoanele care participa efectiv la procesul de coaching.

Natura relatiei

Serviciile oferite de Coach clientului sunt fata in fata sau online prin platforma ZOOM. Coaching-ul nu este consultanta, terapie sau consilere. Coaching-ul este o relatie de egalitate in care responsabilitatea progresului este a clientului, iar cea de a antrena intr-un mod provocativ si patrunzator pentru a sustine eforturile clientului este a Coach-ului.

Coach-ul va interactiona cu cu clientul, adresandu-i intrebari, incurajand descoperirea, acordand feedback, indicand punctele care nu se vad, avand o abordare plina de respect a zonei de confort si a zonelor de dezvoltare.

Clientul este responsabil de deciziile luate si obtinerea rezultatelor dorite. Coach-ul nu este responsabil de nicio actiune intreprinsa sau rezultat obtinut in urma coaching-ului, cu toate ca isi doreste success si realizari pentru client. Coach-ul va face tot ce ii sta in putina, utilizand experinta, abilitatile si suportul in a-l asista in atingerea obiectivelor.

Scopul progamului este de a atinge obiectivele clientului si de a eficientiza procesul de luare a deciziilor.

In acest fel, pe de o parte, se asigura implicarea beneficiarului, iar pe de alta parte fiecare participant va avea posibilitatea sa testeze si sa isi dezvolte diverse abilitati: capacitatea de observare, de gestionare a conflictelor, de comunicare asertiva, de oferire de feedback, obtinerea de claritate, atentie distributiva, implicare proactivea, orientare spre solutii, disciplina, respectarea regulilor, etc.

Confidentialitate

Toate informatiile din timpul sesiunilor de coaching vor ramane strict confidentiale. Coach-ul nu va discuta cu altcineva despre client si sesiunile de coaching fara acceptul clientului. Increderea reciproca este primordiala in relatia de coaching. Clientul este liber sa discute sesiunile de coaching, in cazul in care considera de cuvinta.

 

ANEXA 2 LA

CONTRACT PRESTARI SERVICII DE COACHING

Termeni și condiții

 • Clientul își ia angajamentul că va respecta data și ora stabilite pentru sesiunea de coaching sau va anunța modificarea acesteia cu cel puțin o zi înainte.
 • Clientul își ia angajamentul că va avea la dispoziție un spațiu liniștit unde să nu fie deranjat pe parcursul sesiunii (dacă aceasta se desfășoară online).
 • Suma de bani plătită de către client nu va fi restituită către acesta în cazul în care nu este prezent pentru sesiune la data și ora stabilite. Excepție fac cazurile de deces si calamități naturale (cutremure, inundații etc.).
 • Programările se fac după fusul orar al României clienții cu reședința în țări cu alt fus orar își iau angajamentul că vor ține cont de acest aspect.
 • Odată încasați banii nu mai pot fi restituiți. Excepție făcând cazurile de deces.
 • Programarea sesiunii se face după primirea contractului semnat de către beneficiar și achitarea sumei aferente programului ales.
 • Clientului îi revine responsabilitatea să aplice independent soluțiile descoperite pe parcursul sesiunii și să aibă interes față de situația cu care se confruntă. Munca coachului fiind încheiată la finalul sesiunii.
Prin completarea datelor dumneavostra si bifarea campului “Accept termenii si conditiile” se considera acordul dvs. cu privire la cele mentionate in capitolul 11.

Coachingul oferă o cale prin care tu poţi să îţi transformi viaţa şi visele în realitate.

×