Lucrează cu mine

Ești deja genial/ă, plin/ă de resurse și înțelepciune. Ce fac eu e să te ajut să scoți genialitatea la suprafață și să folosești asta în interesul tău.

Ce este Coachingul?

Coachingul îți dă puterea să scoţi la suprafată calităţile din interiorul tău, să elimini blocajele și să îți setezi obiective proprii, crescând în același timp calitatea vieţii tale prin deblocarea limitărilor apărute în decursul vieții. Toate acestea pentru a te îndrepta către obiectivele tale, fie în relaţiile tale, fie în viața personală, găsind în interiorul tău resursele de care ai nevoie mult mai ușor și rapid decât dacă ai acționa singur/ă.

Coachingul te ajută să ai control asupra viitorului și să îți setezi obiective relevante, pozitive și potrivite pentru tine.

Pentru cine este Coachingul?

Coachingul nu mai este doar pentru vedete sau oameni cu funcții înalte în companii. Coachingul este exact pentru tine, dacă dorești să relaţionezi sănătos atât cu partenerul/a de cuplu cât şi cu ceilalţi ori să faci schimbări în viaţă sau pur și simplu să iei deciziia potrivită obţinând mai multă claritate, având un ghid care să te călăuzească și să te sprijine în acest proces, rapid și eficient, lăsând trecutul în spate.

Cu toate astea, e foarte important să alegi coach-ul potrivit pentru tine. Așadar, te rog să continui să citești și să îți pui următoarea întrebare:

Suntem Noi Potriviţi?

În lume sunt sute de mii de coachi disponibili și toți avem diferite arii de expertiză și funcționăm cu abordări și stiluri diferite.

Noi doi vom lucra extraordinar împreună și vom avea rezultate dacă ești gata să:

 • Te vezi pe tine și viața ta diferit
 • Te oprești din a căuta scuze și justificări pentru care nu reuşeşti
 • Descoperi acele tipare mentale ce te-au împiedicat până acum să obţii ce îţi doreşti
 • Faci exerciţii de conştientizare (doar în sesiunile de Mentoring)
 • Dorești ce-i mai bun de la tine și vrei să faci acțiuni în direcţia dorită
 • Lucrezi la obiectivele tale având un plan
 • Să fii responsabilă pentru ceea ce se întâmpla în viața ta
 • Investești în dezvoltarea ta personală

Lucrez cu cei care se confruntă cu provocări, ce odată rezolvate, le pot schimba viața radical.

Cum pot să te ajut?

Pot lucra cu tine în diferite arii și te voi ajuta să creezi schimbări permanente și pozitive în viața ta.

Coaching Relaţionare sănătoasă

 • Te ajut să identifici acele comportamente toxice în relaţia ta
 • şi să le elimini îmbunătăţind comunicarea în relaţiile tale.

Mentoring Dezvoltare personală

 • Primești ghidare, feedback, exerciții și suport
 • pentru dezvoltarea comportamentelor pozitive.

Îl recomand cu mare drag pe Emil pentru că este un coach extraordinar, atent și care știe exact ce întrebări să pună pentru a aduce conștientizare. Cu ajutorul lui am descoperit blocajul din interiorul meu și am stabilit pașii necesari pentru a-l depăși. Viața ta se poate îmbunătăți considerabil atunci când ai un coach care să te ajute! Mulțumesc, Emil!

92874886_2606618819556361_6819749583137013760_n
Diana DobreaSolista

Am conștientizat într-o oră cu ajutorul tău, dragă Emil, lucruri pe care nu le conștietizasem 40 de ani. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

72300384_2426968100757568_4504184657750786048_n
Camelia SchmidtPsihoterapeut, Life coach şi Profesoara de lb. Germană

Emil, în sesiunea de azi ai fost un coach desăvârșit! Ești dovada vie a faptului că excelența este o cale, nu o destinație! Îți mulțumesc pentru felul în care m-ai ghidat pe toată durata sesiunii, într-o călătorie prin propria mea viață, de unde am extras comorile ce mă vor însoți pe noua cale! Îți mulțumesc,

54518307_2263094860421560_1406086956005195776_n
Gabriela JoraCoach, Trainer, Astrolog

Îți mulțumesc cu recunoștință infinită Emil pentru sesiunea de astăzi. Ești genial pentru cum ai reușit să mă aduci la conștientizarea multor credințe care mă limitau. Mulțumesc om minunat, infinite binecuvântări!

WhatsApp Image 2020-04-08 at 21.03.42
Marcela Dolorca

În cadrul sesiunii de coaching cu Emil, m-am simțit ascultată, înțeleasă și susținută să scot la suprafață boabele de aur din interiorul meu. Ceea ce era un dialog interior cu consum de energie, fără un rezultat concret, am verbalizat. Am văzut care erau fricile din spate nefondate, cum pot sa trec la acțiune, ce resurse am și când mă apuc de lucru. Practic, într-o oră totul a devenit clar.

92699937_1286259674903029_2457394241672839168_n
Adina NicoletaTerapeut Bowen, Coach şi Trainer

Cum arată o sesiune de Coaching?

O sesiune cuprinde o conversație profundă şi confidenţială 1 la 1 în care prin întrebările simple ce ţi le voi pune vom începe să stimulăm gândirea, cu scopul de a obţine claritate şi de a identifica blocajele ce te împiedică să obţii rezultatele dorite. Vom lucra pe deblocarea acestora şi vom scoate la suprafaţă calităţile din interiorul tău ce te vor ajuta să obţii rezultatul dorit. În final vei întocmi un plan de acțiune simplu, specific și realizabil pentru tine.

NU o să îți spun niciodată ce să faci! Tu ești experta/ul în relaţia ta, la fel și în viața TA. 

Toate sesiunile oferă un mix de explorare a sinelui tău, planificare şi acțiune. Uneori vom explora trecutul pentru a culege resurse, alteori vom explora inclusiv resursele din jurul tău care se află inclusiv în oamenii ce te pot ajuta/inspira.

Cum putem lucra împreună?

Lucrez față în față cu clienți care locuiesc în Brașov sau care se pot deplasa către acest oraș. De asemenea, lucrez cu clienți vorbitori de limba română din orice colț al lumii prin intermediul platformei ZOOM.

Cum Sugerez Să Începem…

1

luăm legătura

Îți sugerez să avem o scurtă discuție prin mesaje WhatsApp sau Messenger pentru a afla nevoile tale. Dacă este necesar programăm şi o discuție telefonică de 15-20 de minute pentru a discuta mai pe larg situaţia ta şi pentru a ne cunoaște mai bine.

Aici sunt mai multe opțiuni disponibile de a lucra cu mine.

Investiția ta este între 400 şi 1200 de Euro pentru 1-3 luni de program de coaching creat special pentru a se mula pe nevoile tale.

Pachetele sesiunilor de coaching:

Silver
Pentru cei care îşi doresc să treacă peste o despărțire.
400€
 • 3 x 60 min sesiune coaching
 • 3 x săptămâni
 • Asistenţă prin WhatsApp între 9:00-17:00
 •  
Platinum
Pentru bărbații care doresc să își crească încrederea în sine. Să obțină succes profesional și în relație cu femeile.
1200€ Verifică disponibilitatea
 • 6 x 60 min sesiune coaching
 • 6 x 60 min sesiune mentoring
 • 3 x luni
 • 6 x Fișe de lucru între sesiuni
 • Asistenţă prin WhatsApp între 9:00-17:00

Pot cumpăra şi o singură Sesiune de o oră?

Da. Rar lucrez cu clienţii o singură sesiune, pentru că am nevoie de mai mult decât atât pentru a intra în profunzime şi pentru a te ajuta să faci schimbări semnificative în viaţa ta. Cu toate astea dacă doreşti o singură sesiune o poţi comanda, iar eu voi face tot ce pot pentru a te ajuta să obţii ceea ce îţi doreşti în limita acestui timp de o oră. Preţul este de 150 Euro.

Înscrie-te direct într-un program apăsând butonul de mai jos

MĂ ÎNSCRIU ÎNTR-UN PROGRAM

Sau apasă pe iconița WhatsApp din dreapta pentru a lua legătura cu mine.

×