page header image

Mentoring Dezvoltare Personală

Mentoring-ul este un pilon al dezvoltării personale rapide și eficiente.

Ofer sesiuni de mentoring unu la unu, față în față sau online prin ZOOM.

Mentoring-ul este procesul în care o persoană cu mai multă experiență într-un anumit domeniu ajută și ghidează o persoană la început de drum să învețe sau să depășească anumite provocări, raportându-se la experiența lui. Domeniul la care sesiunile mele de mentoring se adresează este strict cel al dezvoltării personale. Mai jos voi enumera câteva subiecte la care eu sunt expert și pe care le putem atinge.

line chart

Faza 1 – "Temelia"

1

Ieșirea din relații toxice – necesară pentru a putea să îți creezi un mediu de susținere și creștere care să nu lucreze împotriva ta.

2

Creșterea încrederii în sine – necesară pentru a visa măreț și pentru a crește calitatea lucrurilor făcute de tine.

3

Creșterea stimei de sine – necesară pentru a ști să te pui pe primul loc și a nu te lăsa călcată în picioare de către ceilalți.

4

Schimbarea tiparului de comparație cu ceilalți – necesar pentru a trece de limitarea impusă de mediu.

5

Ieșirea din jocurile de manipulare – te ajută să creezi relații autentice și împlinite, să eviți acțiuni pe care ai putea să le regreți.

6

Obținerea iubirii de sine – necesară pentru a opri lupta cu tine însuți și a deveni propriul tău aliat.

Faza 2 – "Construirea Personalităţii de Succes"

1

Depășirea complexelor de inferioritate – necesară pentru încrederea în tine și pentru a te putea pune pe primul loc.

2

Depășirea autosabotării – necesară pentru a te putea da la o parte din calea ta și a-ți debloca adevăratul potențial.

3

Schimbarea convingerilor limitative – necesar pentru a-ți crește performanța, potențialul și eficiența.

4

Capacitatea de a spune „Nu” – te ajută să te prețuiești pe tine și să nu îți umpli agenda cu lucruri care îți ocupă timpul inutil.

5

Oprirea abuzurilor din partea celorlalți – te ajută să te prețuiești pe tine și îți crește calitatea vieții eliminând starea de frustrare și suferință.

6

Luarea deciziilor potrivite – câștigi timp, energie și eviți chiar pierderi financiare.

„Cine intră pe cale fără un ghid are nevoie de o sută de ani pentru a face o călătorie de două zile” Rami

Pe ei i-am ajutat să își transforme viețile

Eşti gata să adaugi şi numele tău pe listă?

WhatsApp Image 2020-04-08 at 12.11.47

Emil, încă o dată o sesiune cu tine de nota 10. De ce 10? Pentru că am terminat sesiunea cu  niște puteri maxime și pornesc în tot ce mi-am propus cu încredere 100% că voi reuși! Rămân uimită când termin sesiunea și mă gândesc la cât de nesigură mă simt la începutul ei și în ce fel se schimbă situația într-o singura oră... Bravoo, ești minunat! Foarte simplu! Mulțumesc!

Cristina Maria Foca, Angajată şi Manichiuristă Independentă
WhatsApp Image 2020-04-08 at 12.51.34

Emil, ești un coach extraordinar, cu profesionalism m-ai condus spre mine, iar în urma sesiunii cu tine am trecut la acțiune. Deja se văd primele schimbări. Chiar dacă mi-a fost greu să renunţ la o anumită convingere, în tot corpul meu simțeam tensiune, simțeam că nu eram încă pregătită să renunț. Am avut curaj și am zis "DA" la schimbare. Îți mulțumesc. Acum, după ce primele rezultate au apărut, mă simt liberă și îmi place. Mulțumesc din inimă! Te iubesc, suflet frumos.

Ana Grecu, Antreprenoare
26112456_10155733780858145_5131485432781983951_n

În ciuda faptului că este foarte de tânăr, Emil are un stil de a conduce sesiunea de coaching extrem de eficient. Întrebările lui, modul în care structurează sesiunea cât și prezența lui în relația cu clientul sunt absolut geniale. Emil este coach-ul ideal, ce te poate ghida și poate fi acolo lângă tine ca sprijin în călătoria ta! Apelează la el cu încredere!

Carmen Burcea, Corporate Marketeer

Doresc să punctez următoarele aspecte: 1. Emil are calități evidente de coach și psiholog. 2. Are un nivel de empatie crescut și este așa revigorant. 3. Este profesional. 4. Claritatea lui este dobândită prin întrebările “chirurgicale” pe care le adresează. O surpriză mai mult decât plăcută și cu acestă ocazie îţi mulțumesc pentru mini-sesiunea noastră! Cu gratitudine și empatie, un mare și sincer MULȚUMESC!

Anonim

Să începem călătoria ta!

Dacă vrei să încerci, mi-ar plăcea să îți ofer o sesiune gratuită de clarificare de 30 minute. Dacă ai alte întrebări, îmi poți scrie aici.

înscrie-te pentru o sesiune de clarificare

Nu pierde următoarele articole despre Dezvoltare Personală!

Vreau să primesc periodic conţinut de calitate — începand cu eBook-ul "Primii paşi spre menirea ta".

×