Te-ai întrebat vreodată de ce nu poți scapă de frica de succes?

Ei bine, răspunsul stă în ACCEPTARE. Dacă îți dorești să scapi de frica de succes deja ești pe drumul greșit.

De ce? pentru că atunci când vrei să scapi de ceva ce te macină deja ai eliminat orice formă de acceptare pentru acele gânduri.

Practic din acel moment începe lupta. Iar unde e luptă, bineînțeles, nu e acceptare. Cu cât te lupți mai tare, iar dorința de a schimba acele gânduri e tot mai mare, cu atât gândurile vor fi mai intense!

Cheia e să accepți frica și să decizi cu ce vrei să o schimbi. De acolo de unde iei ceva e nevoie să pui altceva în loc. Altfel se vă forma un vid și cine știe ce altă “mizerie” vă intra în loc.

Îți dau exemplu: Simt că mi-e frică de succes, că oamenii o să mă invidieze și vor caută să mă umilească. Accept această frică, îi mulțumesc că a apărut în viață mea și că intenția ei pozitivă a fost aceea de a mă tine în siguranță. Din acest moment aleg să schimb aceasta teamă cu înţelepciune și curaj, astfel încât să știu că voi face față la orice ar urma să vină în drumul spre reușita mea.

Sesizați diferența?

Ei bine, de asta funcționează coachingul, pentru că în timpul unei sesiuni acest spațiu de iubire și acceptare deja este creeat de coach. In momentul în care conștientizezi o chestie de genul aceasta este primită în mediul potrivit, iar un coach bun vă știi în permanentă să creeze acest mediu. Urmand ca mai apoi să te ghideze asfel încât să produci schimbarea pozitiva ce TU ți-o dorești.

În concluzie, tratează-te cu acceptare. Și orice gând negativ sau frică ai amintește-ți că aceasta are și o intenție positiva pentru tine. Care e aceea?