[pl_row]
[pl_col col=12]
[pl_text]

Vrei să ştii ce poţi să faci pentru a finaliza proiectele ce le-ai început?

Îmi imaginez cât de enervant poate fi să nu reuşeşti niciodată să duci lucrurile la bun sfârşit şi să nu te poţi bucura de trecerea liniei de finish… Nu te grăbi să te întristezi pentru că există rezolvare la toate, trebuie doar să îţi doreşti.

Mai jos ai câteva idei prin care poţi să te obişnuieşti să duci lucrurile la capăt:

Schimbând modul în care faci lucrurile la scară mică, aşa le vei face şi la scară largă. Aşadar, începe prin a duce la bun sfârşit lucrurile mărunte de care te apuci. Fie că speli vasele, fie că faci curăţenie, fie că citeşti un articol. Obişnuieşte-te să duci lucrurile până la capăt!

  • Clarifică-ţi care este motivul finalizării proiectului. Ce obţii tu mai exact dacă duci acel lucru la bun sfârşit?
  • Învaţă să munceşti cu drag la proiectele tale. Fă o listă cu toate activităţile necesare în activitatea respectivă şi notează cu note de la 1 la 10 gradul de plăcere ce îl ai în timp ce faci acel lucru. Unde nota este mai mică de 5-6, deleagă de urgenţă acea acţiune sau înlocuieşte-o cu ceva ce-ţi place.
  • Imaginează-ţi că deja ai rezolvat această problemă şi că acum orice proiect început de tine este şi finalizat. Cum te face să te simţi acest lucru? Poate te simţi împlinită, încrezătoare, energică, plină de viaţă şi probabil foarte motivată să începi altceva mult mai îndrăzneţ. Ei bine, gândeşte-te că toate acestea sunt posibile dacă eşti dispusă să oferi timp și energie lucrului cu tine.

Dacă ai citit această postare până la final sau ai găsit-o utilă, lasa un comentariu şi spune-mi cum ţi-sa parut. Te îmbrățișez.🤗
[/pl_text]
[/pl_col]
[/pl_row]