Indiferent de sex, fiecare om are în el și energie masculină, și energie feminină. În cantități diferite, desigur.

Majoritatea managerilor sau antreprenorilor au foarte dezvoltată energia masculină. Având o funcție bazată tot timpul pe acțiune şi pe conducere. Ceea ce nu este un lucru rău, pentru că asta îi ajută să fie buni lideri.

Din păcate mulți dintre aceștia nici nu ştiu ca au in interiorul lor ambele energii. Cel mai des întalnit caz este cel al barbaţilor care excluld total ideea de a lăsa în interiorul lor vreo fărâmă de energie femimină. Aşadar, își neglijează aceasă energie și rămân doar în elementul lor masculin. Lucru care duce la RIGIDITATE, bariere şi lipsă de empatie.

În ciuda faptului că aceștia au o muncă dinamică și variată le vine destul de greu să se adapteze la schimbare depunând un efort foarte mare și rămânând adesea în urmă.

Această eroare este adesea întalnită şi în rândul femeilor care din pricina activitatilor de la locul de muncă îşi dezvoltă foarte mult energia masculină şi devin astfel pesoane dure şi sobre, cu foarte multe ziduri in jurul lor, întâmpinând adesea probleme de relaţionare.

Acest aspect fiind neglijat, în ambele cazuri, poate duce inclusiv la incapacitatea de a iubi. Ceea ce este foarte grav, pentru ca o inimă incapabilă să se deschidă singură va ajunge în punctul în care să fie deschisă de un bisturiu.

Aşadar, covid-19 ne-a provoact la schimbare. Tu cum te-ai adaptat la aceasta?